ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Цей документ описує політику конфіденційності для сайту scienceukraine.com (далі – сайту), додатків, мобільних версій, веб-сайтів та інших програм (далі – програм). У цьому документі роз’яснюється, які види інформації можуть бути зібрані і зберігатися на сайті та як може використовуватися і надаватися ця інформація.

Збір та використання персональних даних:

 

Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Відвідувачу може бути запропоновано ввести персональні дані при наявності його згоди, а також зареєструватися на сайті за допомогою соціальних мереж, таких як Twitter, Facebook.

При реєстрації на сайті відвідувач надає згоду на обробку своїх персональних та реєстраційних даних. Якщо відвідувач приймає рішення надати свої персональні дані, він тим самим дає згоду на передачу і зберігання цих даних.

Дані відомості можуть містити інформацію про з’єднання, трафік, дату та час тривалості роботи в мережі Інтернет.

Персональні дані відвідувачів використовуються задля забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України “Про захист персональних даних”, “Про інформацію”, “Про рекламу”, “Про телекомунікації”, “Про підприємництво”, “Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах”, НД ТЗІ 2.5-010-03 “Вимоги до захисту інформації WEB- сторінки від несанкціонованого доступу”.

Персональні дані відвідувачів можуть зберігатися протягом 3 років.

На сайті фіксується доменне ім’я або IP-адреса комп’ютера відвідувача, дата доступу, файли (ім’я файлу і URL), код відповіді HTTP та веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на сайт, кількість байт, переданих в ході сесії.

При роботі сайту використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умови використання сайту scienceukraine.com відвідувачами або пристроями.

За допомогою системи Google Analytics збирається статистика про відвідування сайту, таку як сторінки, що відвідуються, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, домени інтернет-провайдерів та країни походження відвідувачів, а також адреси веб-сайтів, що були відвідані до та після сайту, тощо. Жодна з цих дій не пов’язана з відвідувачем особисто та вимірюється тільки у сукупності.

Умови надання інформації

Сайт scienceukraine.com може містити посилання на інші сайти. Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей та допомагають нам найбільш повно розкрити інформацію або ілюструють розміщений матеріал. Той факт, що ми даємо посилання на зовнішній ресурс, не означає, що ми повністю схвалюємо викладені там позиції або ідеї, а також не гарантуємо достовірності розміщеної там інформації. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності або зміст цих сайтів. Якщо у вас є питання або сумніви з приводу цієї політики, ви можете зв’язатися з нами за адресою електронної пошти office@scienceukraine.com

Технічне оснащення сторінок може включати в себе модулі:

  • Соціальної мережі Facebook (facebook.com);
  • Інформаційної мережі Twitter (twitter.com);
  • Соціального форуму Youtube (youtube.com);
  • Соціальної мережі Google+.

 

Ці модулі можуть бути кнопками синхронізації аккаунту на сайті Like/Recommend, ретвітнути або “Мені подобається”. Якщо відвідувач відкривав одну з веб-сторінок, оснащену таким плагіном, його інтернет-браузер безпосередньо підключить його до серверів Facebook, Twitter, Instagram, Google+ або Youtube. Плагін буде передавати на сервер дані про те, які саме веб-сторінки сайту відвідувач переглядав.

При використанні будь-яких функцій плагіну, ця інформація також буде синхронізована з обліковим записом відвідувача на Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Google+ або Youtube. Більш детальну інформацію про збір і використання даних мережами Facebook, Twitter, Instagram, Google+ або Youtube, а також про права і можливості щодо захисту персональних даних в даному контексті можна знайти в розділі про конфіденційність на сайтах Facebook, Twitter, Instagram, Google+ або Youtube.

Щоб уникнути зв’язку мереж Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Google+ або Youtube з сайтом і подальшого співвіднесення даної інформації з акаунтом, відвідувач має вийти з облікового запису мережі перед відвідуванням сайту.

Реєстраційна інформація

Всі коментарі повинні відповідати наступним вимогам:

  • – Відповідати заданій темі.
  • – Не містити непристойних, вульгарних і лайливих висловів, агресивних висловлювань і інших неналежних речей.
  • – Не містити образ на чиюсь адресу, підбурювання або закликів до насильства.
  • – Мати звичайний текстовий формат без використання html та інших кодів.

Контент від читачів (у тому числі коментарі)

Ми надаємо вам можливість брати участь у дискусіях на нашому сайті, включаючи коментарі, рекомендації, точки зору читачів, огляди, рейтинги та ін. Будь-яка інформація, яку ви надаєте, ID у будь-якій соцмережі, або будь-яке зображення або фотографія, стає надбанням громадськості і може бути використаним нами у рекламних або комерційних цілях в будь-яких засобах масової інформації.

Якщо ви вирішили брати участь у обговоренні, ви повинні знати, що будь-яка особиста інформація, надана вами, може бути прочитана, зібрана чи використана іншими користувачами цих послуг, і може бути використана для розсилки небажаних повідомлень. Ми не несемо відповідальності за особисту інформацію, яку ви надаєте у коментарях і не зобов’язані публікувати, видаляти або редагувати будь-який з ваших коментарів.

Беручи участь у обговоренні, ви погоджуєтеся на те, що ваші дії будуть публічними. Крім того, вони можуть бути включені у RSS-канали, API, і стати доступними для інших веб-сайтів за допомогою інших форматів. В результаті, надана вами інформація може з’явитись на інших веб-сайтах, блогах, та ін. Майте на увазі, що ми не несемо відповідальності за будь-яку особисту інформацію, яку ви вирішили оприлюднити через цей функціонал, і ви погоджуєтесь, що ця інформація буде вважатися такою, що була надана вами, а не сайтом scienceukraine.com.

Автоматичний збір і використання інформації

Автоматично збирається і зберігається наступна інформація:

  • – доменне ім’я, IP-адреса, за допомогою який ви заходите на сайт;
  • – вид браузера та операційної системи*
  • – дата і час відвідування нашого сайту;
  • – переглянуті сторінки;
  • – якщо Ви перейшли на наш сайт по посиланню з іншого сайту – адреса цього сайту.

Відомості про трафік, який проходить через мережу, електронною поштою, і активність відвідувача в мережі Інтернет на сайті захищені відповідно до законодавства. Це означає, що співробітники сайту не можуть втручатися в таємницю телекомунікацій.

Ми маємо право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів сайту на вимогу правоохоронних органів, за ухвалою/рішенням суду чи в рамках інших законних процедур, або ж на іншу вимогу згідно з чинним законодавством України.

Ми не несемо відповідальності за упущену вигоду або упущений прибуток, недоотриманий дохід, втрату даних, або будь-які інші збитки відвідувачів сайту, якщо такі виникли при користуванні сайтом. Відвідувач сайту використовує сайт на його власний ризик. У межах, які максимально дозволяє закон, ані адміністрація Science Ukraine, ані будь-яка інша сторона, яка залучена до створення, виробництва або обслуговування сайту, не несе відповідальності за пряме, непряме або випадкове пошкодження, які будь-коли завдавалися, та які були спричинені тим, що відвідувач мав доступ до сайту, користувався ним або сподівався на нього, навіть якщо відвідувача було попереджено про можливість таких пошкоджень та втрат.

Ми не гарантуємо та не стверджуємо, що використання матеріалу, який надається на сайті не зашкодить інтересам третіх осіб.

Ми вживаємо заходів, щоб інформація на сайті була достовірною. Проте ми не беремо на себе відповідальність та не гарантуємо, що надана інформація та дані є точними, об’єктивними та актуальними на момент перегляду.

Авторські матеріали, опубліковані на сайті є точкою зору журналістів, не є нормою і не повинні так тлумачитись. Ми не несемо відповідальності за точність, об’єктивність та актуальність інформації, опублікованої на сайті, зокрема, з посиланням на інші джерела.

Усі права на зміст сайту належать авторам статей або використовуються за згодою із правовласниками. Даний сайт в цілому, і окремі його елементи охороняються Законом України “Про авторське право і суміжні права”, Міжнародними нормативно-правовими актами, та іншими актами чинного законодавства України.

Відвідувачі сайту не повинні поширювати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з сайту для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу адміністрації Science Ukraine. Відвідувачі повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших приміток про власність на завантажені та/або копійовані матеріали. Скопійована інформація повинна містити активне гіперпосилання на сайт scienceukraine.com

Копіювання інформації з сайту може бути здійснено у некомерційних цілях для розміщення на сторінках користувача, у блогах, соціальних мережах.

При роботі з сайтом відвідувачу не надаються права на інтелектуальну власність ні на сам сайт, ні його зміст чи на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів сайту.

Якщо Ви відвідали даний сайт, Ви автоматично погоджуєтесь з даною ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВАМИ. Якщо Ви не погоджуєтесь з даною Політикою конфіденційності та умовами, Ви маєте залишити цей веб-сайт.