Політика конфіденційності (використання даних)

Ми ставимося до Вашої конфіденційності надзвичайно серйозно.

Цей документ описує політику конфіденційності для сайту scienceukraine.com (далі - сайту), додатків, мобільних версій, веб-сайтів та інших програм (далі - програм). У цьому документі роз'яснюється, які види інформації можуть бути зібрані та зберігатися на сайті та як може використовуватися і надаватися ця інформація.
Збір та використання персональних даних:

Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Відвідувачу може бути запропоновано ввести персональні дані при наявності його згоди, а також зареєструватися на сайті за допомогою соціальних мереж, таких як Twitter, Facebook.

При реєстрації на сайті відвідувач надає згоду на обробку своїх персональних та реєстраційних даних. Якщо відвідувач приймає рішення надати свої персональні дані, він тим самим дає згоду на передачу і зберігання цих даних.

Дані відомості можуть містити інформацію про з'єднання, трафік, дату та час тривалості роботи в мережі Інтернет.

Персональні дані відвідувачів використовуються задля забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України "Про захист персональних даних", "Про інформацію", "Про рекламу", "Про телекомунікації", "Про підприємництво", "Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах", НД ТЗІ 2.5-010-03 "Вимоги до захисту інформації WEB- сторінки від несанкціонованого доступу".

Персональні дані відвідувачів можуть зберігатися протягом 3 років.

На сайті фіксується доменне ім'я або IP-адреса комп'ютера відвідувача, дата доступу, файли (ім'я файлу і URL), код відповіді HTTP та веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на сайт, кількість байт, переданих в ході сесії.

При роботі сайту використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умови використання сайту scienceukraine.com відвідувачами або пристроями.

За допомогою системи Google Analytics збирається статистика про відвідування сайту, таку як сторінки, що відвідуються, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, домени інтернет-провайдерів та країни походження відвідувачів, а також адреси веб-сайтів, що були відвідані до та після сайту, тощо. Жодна з цих дій не пов’язана з відвідувачем особисто та вимірюється тільки у сукупності.
Умови надання інформації

Сайт scienceukraine.com може містити посилання на інші сайти. Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей та допомагають нам найбільш повно розкрити інформацію або ілюструють розміщений матеріал. Той факт, що ми даємо посилання на зовнішній ресурс, не означає, що ми повністю схвалюємо викладені там позиції або ідеї, а також не гарантуємо достовірності розміщеної там інформації. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності або зміст цих сайтів. Якщо у вас є питання або сумніви з приводу цієї політики, ви можете зв'язатися з нами за адресою електронної пошти [email protected]

Технічне оснащення сторінок може включати в себе модулі:

Соціальної мережі Facebook (facebook.com);
Інформаційної мережі Twitter (twitter.com);
Соціального форуму Youtube (youtube.com);
Соціальної мережі Google+.

Ці модулі можуть бути кнопками синхронізації аккаунту на сайті Like/Recommend, ретвітнути або "Мені подобається". Якщо відвідувач відкривав одну з веб-сторінок, оснащену таким плагіном, його інтернет-браузер безпосередньо підключить його до серверів Facebook, Twitter, Instagram, Google+ або Youtube. Плагін буде передавати на сервер дані про те, які саме веб-сторінки сайту відвідувач переглядав.

При використанні будь-яких функцій плагіну, ця інформація також буде синхронізована з обліковим записом відвідувача на Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Google+ або Youtube. Більш детальну інформацію про збір і використання даних мережами Facebook, Twitter, Instagram, Google+ або Youtube, а також про права і можливості щодо захисту персональних даних в даному контексті можна знайти в розділі про конфіденційність на сайтах Facebook, Twitter, Instagram, Google+ або Youtube.

Щоб уникнути зв'язку мереж Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Google+ або Youtube з сайтом і подальшого співвіднесення даної інформації з акаунтом, відвідувач має вийти з облікового запису мережі перед відвідуванням сайту.